Philips Essential HD9252

Philips Airfryer HD9252/90 Philips Airfryer Compact HD9252/90 erbjuder en innovativ friteringsteknik genom användning av varmluft för ett sundare sätt att bereda dina rätter.

Få en frasig yta och färre kalorier Philips Airfryer, en av de mest eftertraktade apparaterna i köket globalt, finns nu tillgänglig för ditt hemkök. Upplev maträtter som är frasiga på ytan men samtidigt behåller sin saftighet inuti, allt detta med hjälp av den distinkta Rapid Air-tekniken. Ditt kulinariska äventyr utökas med NutriU-appen, där du hittar ett överflöd av aptitretande recept.

Sund fritering med hjälp av Rapid Air Genom dess unika sjöstjärnedesign möjliggör Rapid Air-tekniken en cirkulation av het luft som ger maten en frasig yta och ett mört inre, detta med minimal användning av olja.

Upp till 90% mindre fett i dina friterade rätter Philips Essential Airfryer använder sig av het luft för att uppnå perfekt frasighet i dina rätter med ett drastiskt reducerat fettinnehåll.

Lockande Airfryer-recept för en sundare vardag Dyk in i ett hav av smakrika Airfryer-recept som är både näringsrika och enkla att tillaga. NutriU-appens recept är noggrant utvalda av kostexperter för dagens matlagning.

Individanpassade receptförslag Få dagligen skräddarsydda recepttips som matchar dina smakpreferenser. Ju mer du engagerar dig i NutriU, desto bättre blir den på att erbjuda dig läckra receptidéer. Dela din matlagning med andra entusiaster och finn inspiration från likasinnade.

Intuitiv pekskärm med sju programval Med en enkel knapptryckning är maten igång och tillagas. Förinställda alternativ inkluderar allt från frysta snacks till färsk pommes frites, diverse kötträtter, bakelser och grillade grönsaker.

Bibehåll matens värme Maten förblir varm och redo att avnjutas när du önskar. Använd värmefunktionen för att behålla en ideal temperatur i maten upp till 30 minuter.

En värld av matlagningsmöjligheter Med den nya Philips Essential Airfryer kan du fritera, baka, grilla, steka och även värma upp dina rätter. Du får konsekvent perfekta resultat oavsett val av matlagningsteknik.

Upplev hemlagat på ett enklare sätt Utnyttja din Airfryers fulla potential för smakfullare och sundare rätter. Lär känna de tidsbesparande funktionerna och förbättra ditt matlagningskunnande.

Användarvänlig och smidig att städa Alla delar som kan tas loss är diskmaskinsäkra. QuickClean-korgen i Airfryer har en non-stick-yta vilket gör den enkel att rengöra, och utan den karakteristiska lukten som uppstår vid vanlig fritering.

Föregående

Philips Avance Collection XXL HD9650

Cosori Dual Blaze

Nästa