Bästa termosmugg 2024 – Behåll din drycks temperatur under dina utomhusaktiviteter!

| ,

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Klean Kanteen TKWide Termosmugg2. Wilfa Coffee 2go Termosmugg3. Contigo Byron ståltermos
Klean Kanteen TKWide TermosmuggWilfa Coffee 2go TermosmuggContigo Byron ståltermos

Bästa termosmugg 2024 – Är du ofta på språng och behöver ta med dig ditt morgonkaffe på väg till jobbet, eller är du ute efter en behållare som kan hålla din dryck kall i flera timmar? Då kan en termosmugg vara perfekt för dig!

En termosmugg fungerar ungefär likadant som en termos fast i ett mindre format. Den är även smidigare att kunna ta med sig överallt. De är greppvänligt utformade och kan hålla din dryck varm eller kall i flera timmar. Det finns många olika termosmuggar från hundratals olika märken att välja mellan, i olika storlekar och färger. Vi hjälper dig hitta rätt i djungeln av termosmuggar!

Topp 3 bästa termosmuggarna bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Klean Kanteen TKWide Termosmugg

 • BPA-fri
 • Kall dryck kan hållas kall upp till 38 timmar
 • Varm dryck kan hållas varm upp till 11 timmar
 • Tar inte åt sig smak från drycken

Klean Kanteen TKWide Termosmugg  är en robust termosmugg ifrån Klean Kanteen. Målet för Klean Kanteen och deras produkter är att vi ska minska vår konsumtion av plast och engångsartiklar. Alla deras produkter är därför gjorda utav miljövänliga material.

Denna termosmugg är en mycket högkvalitativ behållare som behåller temperaturen för både kalla och varma drycker. Dina varma drycker håller temperaturen i upp till 11 timmar i denna termos och dina kalla drycker kan hållas kalla upp till hela 38 timmar.

Det är en tålig mugg som har ett läcksäkert lock vilket är en väldigt bra egenskap då det kan vara skönt att slippa oroa sig över att något ska råka spillas ut i din väska. Den är tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål och är BPA-fri, det är därför ett perfekt alternativ för dig som vill undvika onödig plast i vardagen.

Det finns även en ögla på locket som du kan bära termosen i, perfekt om du vill ha med den på dina utomhusutflykter. TKWide rymmer 355 milliliter, kommer i flera fina färger och är väldigt prisvärd.

2. Wilfa Coffee 2go Termosmugg – Greppvänlig!

 • Tål maskindiskning
 • Tät låsmekanism
 • Håller värmen upp till 4 timmar
 • Mycket bra grepp

Wilfa Coffee 2go Termosmugg är en snygg, enkel och stilren termosmugg ifrån Wilfa. Muggen har dubbla innerväggar vilket gör att värmen kan hållas i upp till 4 timmar, uppbyggnaden gör även så att kalla drycker ska kunna hålla sig kalla under flera timmar.

Termosmuggen rymmer upp till 345 milliliter och muggens låsmekanismen är mycket pålitlig och därför behöver du inte oroa dig för läckage under användning. Muggen har även ett grepp av silikon vilket garanterar att muggen inte kommer glida ur handen på dig.

Till skillnad ifrån mängden andra termosmuggar så tål Wilfas termosmugg att diskas i diskmaskinen, vilket kan vara väldigt skönt och underlätta rengöringen i längden. Detta är en mycket prisvärd termosmugg för vardaglig användning som du även har 5-års garanti på.

Sorry, no prices available at this time.

3. Contigo Byron ståltermos – Helt spillfri!

 • Spillfri (SnapSeal-system)
 • Silikonband för bättre grepp
 • Håller värme upp till 6 timmar, kyla upp till 11
 • Rymmer 470 ml

Byron ståltermos  är en termomugg som är perfekt för dig som alltid är på språng. Den är superenkel att ta med sig överallt och speciellt nödvändig för dig som alltid vill ha varmt kaffe nära till hands. Det är en mycket praktisk och hållbar termos där du inte behöver oroa dig över att något skulle spillas ut, eftersom termosmuggen har ett spillsäkert lock. Detta tack vare deras patenterade SnapSeal-system.

Muggen har ett silikonband runt om, vilket garanterar ett förbättrat grepp som gör att du kan bära och dricka ur muggen med en hand. Detta är speciellt fördelaktigt när du antingen cyklar eller stressar mellan möten. Byron har dubbla innerväggar som bevarar värmen länge. Varma drycker kan hålla temperaturen i upp till 6 timmar och kalla drycker kan hållas kalla i upp till 11 timmar. Muggen rymmer 470 milliliter och är en ytterst praktisk ståltermos som kan följa med på både långa och korta äventyr.

Sorry, no prices available at this time.

3 vanliga frågor om termosmuggar:

Vad är en termosmugg?

En termosmugg är en mugg med isoleringsförmåga som kan bevara värmen eller kylan i din dryck i flera timmar. Man kan säga att det är en termos med lock, som är lätt att dricka ur utan att du behöver hälla upp innehållet i en annan mugg. Du kan alltså hälla ner ditt kaffe eller ditt vatten direkt i muggen där både kyla och värme kommer kunna bevaras i muggen.

Det är en mycket nödvändig produkt som underlättar för dig i vardagen. En god termosmugg bör kunna hålla värmen från 4 timmar och uppåt, en del termosmuggar på marknaden har dessutom förmågan att hålla drycken varm i upp till 11 timmar. Kall dryck kan i vissa fall hålla sig kall i så länge som 36 timmar!

Hur fungerar en termosmugg?

Termosmuggar fungerar nästan exakt på ett likadant sätt som en termos gör. Den isolerade behållaren gör så att temperaturen ska kunna bevaras så länge som möjligt. Termosar har dubbla väggar med ett vakuum emellan som bildar ett slags sug under tillverkningen. Ingenting kan röra sig i vakuum och på så sätt så hålls din dryck fortfarande varm eftersom inner väggen varken kan släppa ifrån sig kyla eller värme.

Insidan på den inre behållaren är oftast gjord av något blankt material, vilket gör att värmestrålningen reflekteras tillbaka in i vätskan och även detta gör så att värmen behåller sin ursprungliga temperatur.

Varför kallnar drycken?

Värmen bevaras olika länge beroende på muggens isoleringsförmåga. Ju bättre isoleringen är desto längre håller sig drycken varm. Anledningen till att drycken du har i muggen kallnar beror på locket som gör att det inte finns något vakuum hela vägen i den inre behållaren.

Källor:

http s://www.test.se/termosmugg/

https: //testat.nu/termosmuggar/

https: //www.friluftsuppslaget.se/basta-termosmuggen/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa termosmugg

Cervera
KitchenTime
Pricerunner
Prisjakt

Föregående

Bästa knivstället 2024 – Hitta det bästa stället för ditt kök!

Bästa metallsugrör 2024 – Investera i återanvändningsbara sugrör!

Nästa