Bästa sous vide paketet 2022 – Testa på en helt ny kokkonst!

|

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Steba Sous Vide-Paket2. Caso Sous Vide-Paket PRO3. Caso Sous Vide-Paket
Steba Sous Vide-PaketCaso Sous Vide-Paket PROCaso Sous Vide-Paket

Bästa sous vide paketet – Sous vide är ett fenomen som framförallt på senare år blivit ett väldigt populärt inköp av privatpersoner runt om i landet. Ur ett miljöperspektiv så hjälper en sous vide dig att få mindre matsvinn, genom att maten du vacuumförpackar håller längre och smaken bevaras också då bättre.

Men att köpa en sous vide kan vara dyrt och det är därför som många företag erbjuder sous vide paket som då innehåller allting som du behöver för att få ett professionellt resultat i köket. Detta utan att du behöver göra flera andra inköp för att din sous vide ska fungera optimalt.

Vi har genomsökt marknaden efter de paket som vi tycker utmärker sig lite extra och tycker då att du ska kika på Stebas paket som vi anser är det bästa sous vide paketet för detta år.

Topp 3 sous vide paket bäst i test 2022

1. Vår vinnare! Steba Sous Vide-Paket med Cirkulator!

 • Komplett paket
 • Inkluderad vacuumförpackare
 • Hölje i rostfritt stål
 • Kapacitet: 20 liter

I detta utvalda sous vide-paket med cirkulator från varumärket Steba, hittar du allting som du behöver för att tillaga riktigt mört kött och krämiga såser på hemmaplan. Inkluderad vacuumförpackare hjälper dig att avlägsna luft från råvarorna, för att de ska bevara sin smak och hålla längre. Detta resulterar då i mindre matsvinn hemma!

I paketet inkluderas också en cirkulator av hög kvalitet, 200 stycken isoleringskulor, 50 stycken vacuumpåsar som du kan använda under din matlagning och dessutom 2 stycken vacuumrullar. Marknadens bästa paket enligt våra jämförelser!

2. Caso Sous Vide-Paket PRO – Minskar ditt matsvinn!

 • Professionellt resultat
 • Enkel att använda
 • Effekt: 120 Watt
 • Vikt: 1,9 kilo

Från Caso hittar du detta genomtänkta sous vide-paket PRO som är mycket enkelt att använda, oavsett tidigare erfarenhet. Vid köp inkluderas en högeffektiv och vattentät cirkulator, en vacuumförpackare med flera olika inställningar, isoleringskulor som kan diskas i maskin, samt vacuumpåsar och vacuumrullar. Detta för att du ska få ett professionellt resultat utan krångel.

Anledningen till paketets andraplacering är att priset är aningen dyrare, men du får samtidigt bra produkter som verkligen håller måttet.

Sorry, no prices available at this time.

3. Caso Sous Vide-Paket – Mycket prisvärd!

 • Inkluderar: vacuumpackare, påsar och cirkulator
 • Enkel att rengöra
 • Rullängd: 600 centimeter
 • Hållbara påsar

Caso har också tagit fram detta sous vide-paket som har flera intressanta tillägg och som säljs till ett oslagbart pris. Om du har en något snävare budget att hålla dig till, rekommenderar vi att du kikar vidare på detta paket som innehåller vacuumpåsar, cirkulator och en funktionell vacuumpackare.

Paketet gör det möjligt för dig att testa på nya recept och servera råvaror där både smak och konsistens har framhävts. För att denna sous vide ska kunna användas ofta är den mycket enkel att både använda och rengöra. Detta ger också produkten en längre livslängd!

Sorry, no prices available at this time.

Tre vanliga frågor om sous vide:

När använder man sig av sous vide?

Sous vide är en tillagningsmetod som startade i Frankrike under 1970-talet och översätter man sous vide från franska betyder det under vacuum, vilket är precis vad det är. Råvaran vaccumförpackas för att antingen frysas in direkt eller tillagas direkt i påsen. Resultat kommer att vara kött eller grönsaker som är krämiga och perfekt tillagade. Smaken och saften i köttet bevaras och du kan då tillaga dina favoriträtter precis som proffsen gör på hemmaplan.

Vad kan man då använda sous vide till? Det finns idag mängder av hemsidor som visar recept och tillagningsmetoder med hjälp av en sous vide. Tillagningsmetoden ger dig dock också gott om utrymme att experimentera med råvaror och du kan även tillaga krämiga pastasåser och passata. Men testa dig fram för att hitta ditt nya favoritrecept!

Fördelar med sous vide?

Varför sous vide är så populärt beror framförallt på att denna tillagningsmetod gör det möjligt för dig att avlägsna luften från råvarorna, för att smaken och konsistensen på köttet eller grönsakerna ska kunna framhävas lite extra. När du väl börjat använda en sous vide kommer du aldrig mer gå tillbaka till de traditionella metoderna.

Andra fördelar med en souse vide är att hållbarheten på maten förlängs och du kan därför få betydligt mindre matsvinn i hemmet.

Vad bör inkluderas i ett bra sous vide paket?

Det är framförallt tre saker som bör inkluderas i ett sous vide-paket och detta är en vaccumförpackare, vacuumpåsar och gärna också en cirkulär. Detta ger dig allt det som du behöver för att kunna testa på de flesta recept, men inkluderade isoleringskulor och vacuumrullare kommer helt klart vara en bonus!

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Att skapa en bra topplista handlar om förberedelser och att genomsökta marknaden efter produkter som är utmärkande. När vi letade fram de tre sous vide paket som vi ville inkludera var det framförallt dess pris, vilka inkluderade tillbehör som du får vid köpet och hur funktionell paketet är att använda. Oavsett budget kan du hitta ett paket som sticker ut från mängden, genom att kika på vår topplista.

Med en sous vide kan du tillaga mört kött som aldrig förr och även utveckla din matlagning. Se fördelarna med en sous vide idag!

Källor och referenser:

https://www.obhnordica.se/matlagning/sous-vide-vakuumforpackare

https://www.kitchenlab.se/koksbloggen/koksguiden-9-sous-vide-temperaturer-och-koktider/

Vi har jämfört sous vide paket avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

Kitchentime
Confident Living
Cervera

Föregående

Bästa riskokaren 2022 – perfekt ris varje gång!

Bästa pizzaspaden 2022 – Laga äkta italiensk pizza hemma!

Nästa