Bästa elgrillen 2022 – uppnå perfekt stekyta varje gång!

|

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Severin SEVO GTS elgrill 3000 W2. Russell Hobbs Curved Öppen Elgrill3. Severin SENOA Digitalboost Elgrill med stativ 3000W
Severin SEVO GTS elgrill 3000 WRussell Hobbs Curved Öppen ElgrillSeverin SENOA Digitalboost Elgrill med stativ 3000W

Bästa elgrillen – Finns det något mer svenskt än att grilla? Det spelar heller inte en roll vilken årstid det handlar om, att grilla är något vi kan göra året runt. När det kommer till grillning kanske du inte direkt tänker på en elgrill, men det finns många fördelar med att välja en elgrill jämtemot andra grillar. En elgrill är perfekt när du vill grilla på balkongen och att använda en elgrill är även bättre för miljön, då du inte hela tiden behöver köpa ny kol eller gasol.

För att göra det enkelt för dig att hitta en ny elgrill har vi satt samman en köpguide med de bästa tre elgrillarna på marknaden just nu!

Topp 3 elgrillar bäst i test 2022

1. Vår vinnare – Severin SEVO GTS elgrill 3000 W – Snabb uppvärmning!

 • Från 0 till 500 °C på 10 minuter
 • Enkel rengöring
 • Ställbar timer
 • Optimal värmefördelning

Med en hög värme och optimal värmefördelning får du ett perfekt resultat på ditt kött, och det tillsammans med Severin SEVO GTS elgrill 3000 W. Grillen kommer med en dubbel stektermometrar vilket ger dig en full kontroll över din grillning. Det är en perfekt grill för dig som har barn och djur, som behöver total uppsyn över grillen för största möjliga säkerhet.

Du kan enkelt ställa in den önskade temperaturen med OLED-displayen och vad som gör denna elgrill speciell är att den går att ställa in upp till hela 500 °C. Det är därför en perfekt elgrill att grilla allt ifrån grönsaker, till den största flintasteken. Rengöringen är också enkel eftersom den kommer med löstagbara delar som du lätt kan ta av och göra rent. Elgrillen kommer också med en timer så du snabbt kan se när köttet är klart .

2. Russell Hobbs Curved Öppen Elgrill – Non-stick beläggning!

 • Justerbar temperaturkontroll
 • Droppbrickor
 • Enkel att använda
 • 1 stekyta med 2 svängda grillytor

Russell Hobbs Curved Öppen Elgrill är den perfeka öppna grillen för att laga mat till familj och vänner på. Det är en energisnål elgrill bestående av en stekyta och två svängda grillytor. Den kommer också med droppbrickor där allt överflödigt fett samlas så du istället kan avnjuta din mat utan det fett som vanligtvis tillkommer. Elgrillen fungerar upp till 2200 Watt och med en temperatur som du enkelt kan justera för att passa din måltid.

Rengöringen för Russell Hobbs Curved Öppen Elgrill är också enkel eftersom den har en non-stick yta. Trots att det är en mindre elgrill finns det fortfarande rätt bra med utrymme för att slå till med en stor middag till alla som du håller kära.

Sorry, no prices available at this time.

3. Severin SENOA Digitalboost Elgrill med stativ 3000W – Dubbla värmeelement!

 • Stadig elgrill
 • Dubbla värmeelement
 • OLED-display
 • Snygg design

Att grillen blir varm snabbt är önskvärt när du vill komma igång med grillningen istället för att behöva vänta länge på att grillen ska bli tillräckligt varm. Detta har Severin haft i åtanke när de tillverkat Severin SENOA Digitalboost Elgrill med stativ 3000W, då du kommer igång på endast 10 minuter. Grillen kommer med en ställbar timer som är enkel att ställa in och den har även en effektiv OLED-display som gör det enkelt att ställa in din önskade temperatur.

Denna elgrill bjuder också på dubbla värmeelement för ett perfekt resultat för grillningen och en jämnare stekyta för det du väljer att grilla. Grillen har dessutom löstagbara delar vilket gör det mycket enklare att rengöra grillen när den svalnat. Severin SENOA Digitalboost Elgrill kommer också med en säkerhetsbrytare.

Tre vanliga frågor om elgrillar:

Hur ofta borde jag rengöra min elgrill?

Du borde alltid rengöra din elgrill från matrester och fetter efter att du har använt den. Detta för att förhindra att bakterier samlas på din grill, men även för att den ska hålla längre. Däremot krävs en grundligare rengöring med jämna mellanrum för att din elgrill ska hålla samma prestanda som när du köpt den.

Kan jag grilla med en elgrill på en balkong?

En stor anledning till att många väljer en elgrill istället för andra sorters av grillar är eftersom det går att grilla nästan överallt. I de flesta fall är det okej att använda din elgrill för att grilla på balkongen. Men det är alltid bäst att kolla med din förening att det är tillåtet att du gör det. Med en elgrill har du inte samma brandrisk som med andra grillar.

Hur väljer jag rätt elgrill för mig?

Innan du köper en elgrill är det bra att du tänker ut vart du ska använda den. Behöver du en större elgrill för att laga mat till hela familjen? Då är det värt att investera i en liten större elgrill med flera stekytor. Vill du istället ha den för att grilla lite korv på balkongen kan du skaffa en mindre elgrill som heller inte tar upp lika mycket plats i skåpen.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Att grilla ska vara kul och med rätt grill kommer det att bli ännu roligare. När det kommer till en elgrill är kvaliteten det som är viktigast. Vi jämförde mellan många olika modeller för att hitta de tre vi tyckte var bäst och vi valde tre elgrillar som är både är säkra, och som är enkla att använda. I vår topplista jämförde vi även modeller i olika prisklasser för att du på ett mer effektivt sätt ska kunna hitta en modell som passar just dig.

Temperaturen är självklart också viktig när det kommer till elgrillar. Det ska vara lika enkelt att grilla grönsaker som det ska vara att grilla kött. På de elgrillar som vi inkluderat i vår topplista är det möjligt att reglera temperaturen efter ditt unika behov. Köp hem en elgrill idag och bjud hem familj och vänner till en fest som de sent kommer att glömma!

Föregående

Bästa kaffebryggaren 2022 – att brygga kaffe har aldrig varit så enkelt!

Snyggaste köksklockorna 2022 – en praktisk och personlig investering!

Nästa