Bästa champagnekylare 2024 – Kyl ned dina drycker!

|

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Dorre Christel Champagnekylare2. Georg Jensen Sky Champagnekylare3. Bevenni Champagneset
Dorre Christel ChampagnekylareGeorg Jensen Sky ChampagnekylareBevenni Champagneset

Bästa champagnekylare 2024 – Om du planerat att anordna en fest eller tillställning är det en god idé att köpa en kylare för att hålla drycken kall under festen. Att dricka champagne tillsammans med ett roligt sällskap är både trevligt och gott. Champagne smakar betydligt mycket bättre om den serveras kall och den håller sig även kallare under en längre tid. 

Om du inte tidigare funderat på att köpa en champagnekylare, så är det definitivt en investering som kan komma till användning vid många tillfällen. Ett stort plus är att det även är en snygg inredningsdetalj. Här nedan listar vi våra favoriter! 

Topp tre champagnekylare bäst i test 2024

1. Vår vinnare! Dorre Christel Champagnekylare 

 • Stilren design 
 • Rymmer många flaskor 
 • Håller kylan bra 
 • Blankpolerad aluminium 

Dorre Christel Champagnekylare är en otroligt stilren champagnekylare som ser lyxig ut och är en perfekt inredningsdetalj till festen. Denna champagnekylare har en design av ett blankpolerat aluminium med texten “champagne” skrivet över den.  

I Dorres champagnekylare får du plats med mycket dricka, vilket är fördelaktigt för större fester och sällskap. Du kommer enkelt få ner 4-5 flaskor som kommer behålla kylan, även i sommarvärmen och den är perfekt att ställa på bordet under festen eller ute på altanen.  I denna champagnekylare kan du självklart förvara annan typ av dricka också om så önskas.  

Denna champagnekylare är 28 centimeter hög och 39 centimeter bred i diameter och utöver det så är champagnekylaren är försedd med praktiska två öglor på vardera sida. Eftersom kylaren blir så kall är det vanligt att vatten uppstår på utsidan. Med dessa öglor har du ett säkrare grepp om champagnekylaren och risken för att du råkar tappa den minskar.  

2. Georg Jensen Sky Champagnekylare – För mindre sällskap! 

 • Lite mindre modell 
 • Rymmer 7,5 liter 
 • Stilren modell 
 • Blankpolerat rostfritt stål 

Georg Jensen Sky  är en champagnekylare som gör det lilla extra för din bordsdukning. Denna kylare kommer i en otroligt stilren modell och är tillverkad i blankpolerat rostfritt stål. Dina drycker blir nerkylda samtidigt som bordet riktigt snyggt dukat! 

Denna champagnekylare är perfekt för dig som letat efter en lite mindre modell då den inte tar upp allt för mycket plats på bordet. Detta betyder dock även att du inte får plats med lika många eller stora flaskor som du får i större champagnekylare. Den passar därför bättre till lite mindre sällskap eller tillställningar där endast ett fåtal flaskor behöver stå kylda samtidigt.  

Vid köp av denna champagnekylare medföljer även en klassisk vit servett i tyg. Servetten kan du använda för att torka upp vatten som droppat och det ger även en ännu elegantare look. Utöver det så rymmer champagnekylaren 7,5 liter.  

Sorry, no prices available at this time.

3. Bevenni Champagneset – Med praktiska tillbehör! 

 • Medföljande kniv för sabrering 
 • Rymmer 12 liter 
 • Stilren och elegant modell 
 • Bör endast handdiskas 

Om du är ute efter ett helt champagneset så kan Bevenni champagneset vara någonting för dig. Vid köp av detta set får du med en champagnekylare och en kniv som används vid sabrering.  

Champagnekylaren är mycket stor och rymmer upp till hela 12 liter. Med denna kan du enkelt servera dina gäster kall dryck under hela festen. Det enda du behöver göra är att fylla champagnekylaren med is och sedan sätta ner dina flaskor! Den ger ifrån sig en väldigt lyxig och elegant känsla som definitivt kommer bli en höjdare på bordet. Champagnekylaren är 24,5 centimeter hög och 39,5 centimeter bred i diameter. 

Med kniven som följer med kan du använda för sabrering av flaskor. Denna kniv gör detta moment mycket enklare för dig, utan missa spill och glas i drycken. Ha i åtanke att du alltid bör vara försiktig när du sabrerar en flaska, för att minska risken för skador. 

3 vanliga frågor om champagnekylare: 

Hur använder man en champagnekylare? 

För att en champagnekylare ska fungera och kyla ner din dryck kommer du behöva fylla den med is. Hur mycket is bestämmer du själv men det är bra om du inte snålar! För att du ska få ett utmärkt resultat av din nerkylning av flaskor är det bra om du även kyler ner själva behållaren.  

Om din frys rymmer för din champagnekylare så är det ett mycket bra alternativ att ställa i nden där en stund. Efter det är gjort är det bara att se ner din dryck i champagnekylaren.  

Hur stor champagnekylare behöver jag? 

Detta beror på hur du planerat att använda din champagnekylare. Beroende på hur många flaskor du vill rymma i champagnekylare och hur ofta du planerat att använda den, finns det en del saker att tänka på innan köp.  

Om du planerat att använda din champagnekylare i eget eller litet sällskap, så räcker det gott med en mindre modell. Om du däremot tänkt använda den för att rymma ett flertal flaskor för ett större sällskap, är det bra om du satsar på en större modell. Viktigast att tänka på är att så många flaskor du önskar ska rymma i din champagnekylare.  

Vilket material på champagnekylare kyler ner bäst? 

Det finns olika material som kommer kunna kyla ner din dryck bättre än andra. De materialen du bör leta efter hos en champagnekylare är rostfritt stål eller andra metaller som aluminium. 

Källor: 

https://www.letsbuyit.se/champagnekylare/

https://www.monederosmart.com/sv-se/champagnekylare-bast-i-test/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa champagnekylare:

KitchenTime
Cervera
Prisjakt
Pricerunner

 

Föregående

Bästa brödform 2024 – Ta ditt brödbakande till en helt ny nivå!

Bästa pastamaskin 2024 – Ta ditt pastalagande till nya nivåer!

Nästa